Nog 4 plekken beschikbaar

Het ALL-IN Pakket

Unlimited Professioneel Design voor online ondernemers

Wil je dat alle elementen van je bedrijf de uitstraling hebben van een A-merk?

Maar kost het zelf aanrommelen nu veel te veel tijd en is het resultaat niet wat je wilt? Of matcht je huidige huisstijl niet bij de kwaliteit die jij levert met je (online) product of dienst? Het enige wat je hoeft te doen is een call in te plannen met ons.

Met het ALL-IN Pakket ben je verzekerd van unlimited hoogwaardige ontwerpen.

Onze designers staan elke werkdag voor je klaar om de mooiste ontwerpen voor jouw bedrijf te maken. Je krijgt je eigen projectmanager die namens jou ons team aanstuurt.  Het enige wat jij hoeft te doen is ons te vertellen wat je gaat organiseren, lanceren of hebt bedacht. Onze designers gaan dan graag voor je aan de slag. 

Wat we allemaal voor
je kunnen maken

Event

Organiseer je een online of offline event? Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat je nodig hebt. Van flyers tot gepersonaliseerde tickets en van banners tot spraakmakende goodiebags. We ontwerpen alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat jouw event een onvergetelijke (visuele) indruk achterlaat.

Online training

Heb je een online training of wil je een nieuwe training ontwikkelen? Je ontvangt van ons designs voor je cursus en zelfs voor de promotie en lancering. Denk dan aan banners, thumbnails voor je video’s, afbeeldingen voor je modules, advertenties, het ontwerp van je salespage, werkboeken en meer.

Social media

Blijf consistent zichtbaar door herkenbare stories, afbeeldingen voor je Facebookgroep, quotes, een nieuwe banner voor je LinkedIn pagina of een compleet nieuw design voor je social media kanalen.

Live dagen

Laat een onvergetelijke indruk achter tijdens je live dag met gepersonaliseerde naamkaartjes, werkboeken, uitnodigingen, tickets en banners. Als je met ons samenwerkt denken we met je mee zodat alle elementen van je live dag kloppen bij de uitstraling van jouw bedrijf.

Advertenties

Is het tijd om te adverteren? Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van advertenties voor Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, flyers, billboards, etc. Opvallend, krachtig en passend bij jouw huisstijl.

Gratis weggever

De gratis weggevers die wij maken zijn echte leadmagnets met een sprekende voorkant en mooi vormgegeven inhoud. Van challenges tot e-books en checklists, wij zorgen ervoor dat jouw leadmagnet de aandacht trekt en een onvergetelijke eerste indruk achterlaat bij jouw leads.

Magazine

Trek de aandacht met een uniek magazine. Lever ons de teksten aan en wij gaan aan de slag met het maken van een prachtig magazine. We maken een echte eye-catcher die iedereen op zijn tafel heeft liggen.

Welkomstpakket

Laat je klant zich volledig welkom voelen door een prachtig vormgegeven welkomstpakket. We denken hierin creatief met je mee zodat het een uniek, onvergetelijk en waardevol pakket wordt. Alle onderdelen ontwerpen we op zo’n manier dat het compleet past bij jouw branding en bij jouw bedrijf. Denk aan het bedrukken van producten, dozen, kaartjes en meer…

Webinar

Ready? Set! Go! Wij staan klaar om jouw webinar om te toveren naar een prachtig vormgegeven totaalplaatje. Ga je een aanbod doen in je webinar? Dan zorgen wij ervoor dat deze visueel sterk naar voren komt in jouw slides. Op naar een professionele indruk en hoge conversie.

Mockups

Wil je jouw online training of dienst verkopen? We maken de mooiste mockups voor je, zodat je product tastbaar wordt en makkelijker verkocht wordt.

Podcast

Van custom designed microfoon covers tot een nieuwe afbeelding van je podcastkanaal. We doen er alles aan om het visuele aspect van je podcast om te toveren naar een professioneel geheel.

Huisstijl

Beschik je momenteel nog niet (echt) over een eigen huisstijl of mag deze opgefrist worden? Ook dit zit in bij de mogelijkheden van ons ALL-IN pakket. We kunnen niet wachten om je nieuwe huisstijl in elk element van je bedrijf door te voeren.

Werkboeken

Ben je een nieuwe online cursus aan het bouwen? We helpen je graag met de vormgeving van je werkboeken zodat ze niet alleen er mooi uitzien, maar ook fijn zijn om in te werken. Wist je dat we ze zelfs interactief kunnen maken, zodat ze online invulbaar zijn, met klikbare linkjes?

Website

Ben je ready om je nieuwe cursus te lanceren? Of heb je een nieuwe website nodig? We maken alle ontwerpen voor je zodat je alleen nog maar het design hoeft aan te leveren bij je favoriete website bouwer.

Bestickering

Laat je bedrijf ook zien in de offline wereld door het bestickeren van bijvoorbeeld je bedrijfsauto’s, bedrijfsruimte of het raam van je kantoorpand.

Een ALL-IN Samenwerking

Tijdens een samenwerking met Professionals in Design ga niet alleen jij ALL-IN, wij gaan dit ook. Bij ons heb je geen ingewikkelde communicatielijntjes. Jij krijgt je eigen projectmanager die binnen 24 uur reageert op je vragen en een team van designers die dag in dag uit voor je klaarstaan. Wij fungeren als verlengstuk van jouw huidige team. 

Ons team van designers wordt aangestuurd door onze projectmanager. Deze manier van werken zorgt ervoor dat onze designers efficiënt kunnen werken, waardoor ze zich volledig kunnen focussen op het maken van de mooiste ontwerpen. Daardoor zul jij snel en adequaat jouw ontwerpen ontvangen.

We zijn gespecialiseerd in de online wereld en weten als geen ander wat jij nodig hebt om je online product of dienst op visueel vlak tot een succes te maken. 

We werken met een vast tarief waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. De investering voor ons ALL-IN pakket is 1497 excl. btw per maand, op basis van een samenwerking van 6 maanden.  

Ons dreamteam

Professionals in Design bestaat uit een team van een creative director, projectmanager en meerdere designers. We zijn gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige ontwerpen voor bedrijven die met name online actief zijn.

Voor wie is het
ALL-IN pakket geschikt?

Het ALL-IN pakket is ideaal wanneer:

Hoe werkt het ALL-IN pakket?

Onze samenwerking start altijd met een kick-off sessie. We trappen af met een brainstorm waarin we ALL-IN gaan om de mooiste designs te bedenken die matchen bij de projecten die je gaat draaien.

Daarnaast kijken we naar je huidige visuele identiteit en de designs die je al gebruikt binnen je bedrijf.

Kunnen ze een upgrade gebruiken? Dan voegen wij ze toe aan onze to-do list.

Is een design ready? Dan krijg je van ons een digitaal seintje.

Je kunt altijd nieuwe ideeën voor ontwerpen aanleveren  we denken hierin graag met je mee.

Nog maar 4 plekken beschikbaar

Op dit moment hebben we nog enkele plekken vrij. Vol is bij ons ook echt vol. De ervaring leert inmiddels dat onze ALL-IN klanten vaak verlengen, waardoor er niet snel plekken vrij komen. Wees er daarom snel bij.

FAQ's

Je feedback mogelijkheden zijn eindeloos, maar wij doen ons best om direct in de roos te schieten met onze ontwerpen. Meestal lukt dat. Is dit niet het geval? Dan voeren we met alle liefde correcties door, zodat het ontwerp volledig voldoet aan jouw wensen.

Van onze huidige klanten horen we vaak dat werken met ons een verademing is en verslavend werkt. Wij zien dingen die jij nog niet ziet en maken de mooiste ontwerpen voor je. We denken met je mee en zien mogelijkheden voor jouw bedrijf waar jij een professionaliseringsslag kunt maken.

Twijfel je nog of dit nu de juiste stap is? Boek dan gerust een call in.

Wij staan voor hoogwaardig design en geloven dat dit heel krachtig is wanneer dit in alle elementen van je business wordt doorgevoerd. Dat gaat niet in een samenwerking van bijvoorbeeld 1 maand. Dit is de reden dat we voor minimaal 6 maanden de samenwerking aangaan. Op deze manier kunnen we een sterke basis neerzetten en dit doorvoeren in alle elementen van je bedrijf.
Dit is afhankelijk van het soort ontwerp dat we voor je maken. Een e-book van 20 pagina’s kost uiteraard meer tijd dan het maken van een mock-up. Maar we begrijpen heel goed dat je wilt weten waar je aan toe bent. Daarom stellen we je altijd op de hoogte van de status van je ontwerpen.

Het inboeken van een call is stap 1 richting een eventuele samenwerking.. In dit gesprek kijken we samen of er een match is en is er alle ruimte om vragen te stellen. Hebben we een klik en is er nog plek? Dan plannen we de kick-off in.

Klik hier om een call in te boeken.

Lijkt het je tof om met ons samen te werken?