Hoe is het om te werken met Professionals in Design?

We kunnen veel laten zien en vertellen over hoe fantastisch ons ALL-IN pakket is, maar lees en bekijk vooral de laaiend enthousiaste recensies van onze klanten. 

Jeanet Wolf - Lifestyle of Business

"Door Professionals in Design klopt de hele beleving van het merk."

Asos Harsin - Ik wil een Doorbraak

"Ik zou iedereen aanbevelen om met Professionals in Design samen te werken."

Samen met PiD kan ik mijn bedrijf de professionaliteit laten uitstralen die ik voor ogen heb!

Ik werk nu sinds 3 maanden samen met Professionals in Design en dit bevalt erg goed. Ik kan lekker snel schakelen met PiD en ik ben steeds weer verrast door de prachtige ontwerpen die er gemaakt worden.

Het All-In pakket is voor mij ideaal omdat er nog erg veel MOOI gemaakt moet worden en met het vaste bedrag per maand weet ik precies waar ik aan toe ben, dus geen verrassingen achteraf.

Samen met PiD kan ik mijn bedrijf de professionaliteit laten uitstralen die ik voor ogen heb!

Jellie van den Bosch – Kunstgebit aan Huis

Het is altijd mega fijn om met Iris te kunnen werken! Ook voor iemand die (zoals ik) wel ongeveer voor zich ziet wat het eindresultaat moet worden, maar dat niet altijd even concreet onder woorden kan brengen.

Er wordt altijd aandachtig geluisterd naar je wensen en wat je wil bereiken met het betreffende product. Vervolgens worden je eigen ideeën perfect aangevuld met Iris’ creatieve kijk op zaken en wordt de feedback die je geeft goed opgepakt en verwerkt.

Bob Spee – MemBirds

Je eigen ideeën worden perfect aangevuld met Iris’ creatieve kijk op zaken en de feedback die je geeft wordt goed opgepakt en verwerkt.

Laat je volledig ontzorgen

Laat je volledig ontzorgen op het gebied van vormgeving zodat elk visueel element van jouw bedrijf staat als een huis. 

UITSTEKEND
63 recensies op
Joyce Hoogerwerf
Joyce Hoogerwerf
26/02/2022
Geverifieerd
Ik ben onwijs blij met de samenwerking met Professionals in Design. Waar het begon met een stijl/design ontwerp van de webshop is uitgelopen tot de volledige website en een checklist. De communicatie gaat altijd erg soepel en is duidelijk en snel. Iris en haar team houden rekening met wat je al hebt, of je daar tevreden mee bent en maken hier een passend ontwerp bij. Het ontwerp zorgde voor eenheid binnen mijn bedrijf. Een echte aanrader voor als je een professioneel, strak en passend ontwerp nodig hebt!
Lees verder
Maison Marone
Maison Marone
27/01/2022
Geverifieerd
Ik ben erg blij met de fijne samenwerking met Professionals in Design! Voor Maison Marone Paris zocht ik iemand die kon helpen bij het ontwerpen van een passend logo. Maar wat begon als enkel een logo ontwerp, resulteerde uiteindelijk in een volledig pakket inclusief schoenendozen, travelbags, vloeipapier, visitekaartjes, etc.. De samenwerking verliep erg soepel, zowel face to face, als per mail, telefoon of whatsapp. Dankzij Iris, Marjolein en de rest van het team heb ik Maison Marone op de kaart kunnen zetten, precies zoals ik dat wilde!
Lees verder
Martijn Swolfs
Martijn Swolfs
30/08/2021
Geverifieerd
Wij van E-wolve werken nu al een tijdje samen met Iris en dit verloopt tot op heden subliem. De communicatie is duidelijk en snel, de designs zijn professioneel, goed en mooi. Daarnaast is het een enorm leuk team om mee te werken. Ik kan Professionals in Design iedereen aanraden die met een design vraagstuk zit!
Lees verder
Arieke Bergwerff
Arieke Bergwerff
27/08/2021
Geverifieerd
Oprecht, luisteren goed, komen met goede ideeën, leveren kwaliteit werk af, prijs / kwaliteitverhouding is goed, denken mee!
Lees verder
Twan -
Twan –
22/08/2021
Geverifieerd
Via via terechtgekomen bij Professionals in Design, tot op heden altijd zeer tevreden geweest met de samenwerking. Ik heb meerdere malen een dienst afgenomen en dit heeft bij mijn bedrijf op het gebied van design en productbeleving gezorgd voor mooie resultaten en klantfeedback. Kortom het klopt helemaal, ze schakelen snel en het persoonlijke contact met de Professionals in Design is geweldig!
Lees verder
Chris van der Krieke
Chris van der Krieke
17/08/2021
Geverifieerd
Wij zijn onwijs blij met de partnership met Professionals in Design. Voor onze klanten en onszelf hebben we vaak uiteenlopende visuals nodig. Deze worden door Iris en haar team altijd vliegensvlug en on brand ontworpen. Vooraf twijfelden we nog of we niet intern iemand moesten aannemen maar dit werkt vele malen lekkerder. Ze denken mee, komen met creatieve ideeën en ontzorgen ons volledig. Wij hopen nog lang samen te werken.
Lees verder
Bambooo Beauty
Bambooo Beauty
22/07/2021
Geverifieerd
Na contact opgenomen te hebben over het ontwerpen van een logo, liet PID mij weten dat ze veel meer voor mijn bedrijf konden beginnen. Naast de wensen die ik zelf had werd er ook met me meegedacht over dingen waar ik zelf niet op was gekomen/geen verstand van had. Na een paar gesprekken over mijn stijl en branding werd er goed aangevoeld wat ik nodig had. Ik heb een hoop werk uit handen kunnen geven en het resultaat is beter dan wanneer ik het zelf had gedaan!
Lees verder
Jellie Bosch, van den
Jellie Bosch, van den
22/07/2021
Geverifieerd
Ik werk nu sinds 3 maanden samen met Professionals in Design en dit bevalt erg goed. Ik kan lekker snel schakelen met Marjolein en ik ben steeds weer verrast door de prachtige ontwerpen die er gemaakt worden. Het All-In pakket is voor mij ideaal omdat er nog erg veel MOOI gemaakt moet worden en met het vaste bedrag per maand weet ik precies waar ik aan toe ben, dus geen verrassingen achteraf. Samen met PiD kan ik mijn bedrijf de professionaliteit laten uitstralen die ik voor ogen heb!
Lees verder
Mascha van Wermeskerken
Mascha van Wermeskerken
30/05/2021
Geverifieerd
Superblij met mijn nieuwe site en logo! Het is heel fijn en snel schakelen met Iris. Ze weet (met haar team) heel goed de vertaalslag te maken naar de juiste look & feel.
Lees verder

Mirjam Hegger - Podcast Academy

"Ik gun iedereen het ALL-IN pakket"

Mirjam van Rees - Retailfans

"Ik vond de investering spannend, maar inmiddels heb ik al 2 keer verlengd!"

Gemak, luxe en professionele designs

Zoals je kunt zien zijn onze klanten razend enthousiast over de mooie designs, het gemak en de luxe die ze ervaren door ons ALL-IN pakket. Is het bij jou ook tijd om je vormgeving naar een next level te tillen? Plan dan een gesprek in.

Het is een feestje om met Professionals in Design te mogen samenwerken.

Het is super fijn om met Iris en haar team te mogen samenwerken. Het begon met het ontwerpen van mijn logo. Door de juiste vragen van haar kant te stellen, kon ze snel aan de slag.

Daarnaast hebben zij al zoveel voor mijn bedrijf mogen doen. Zo zijn zij aan de slag gegaan met mijn feed voor Instagram, dat deze aansluit bij mijn branding. Hebben ze mooie templates voor mij gemaakt voor Instagram stories en Pinterest. Verschillende e-books en het ontwerpen van mijn website.

Iris denkt goed mee en reageert snel. Het is een feestje om met Professionals in Design te mogen samenwerken.

Ivette en Jeroen Langeveld

Professionals In Design hebben bij geholpen bij de huisstijl van mijn bedrijf Weprocess.

Naast dat de goede kwaliteit van het voorgestelde en opgeleverde werk ben ik ook enorm blij met de gehele samenwerking.Fijne, professionele mensen, die duidelijk communiceren en echt samen met jou gaan voor het beste eindresultaat. Een aanrader!!
 

Marloes de Ruiter – Weprocess 

Fijne, professionele mensen, die duidelijk communiceren en echt samen met jou gaan voor het beste eindresultaat.

Samenwerken?

Op dit moment hebben we nog enkele plekken beschikbaar voor het ALL-IN pakket. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met ons? Boek dan een call.