Professionals in Design bestaat uit een creatief team dat elke dag de mooiste designs ontwikkelt voor toonaangevende bedrijven

Creative Director - Iris

Eigenaar van PID
& baasje van Mila

Elke dag wandelt Iris het kantoor binnen met Mila, onder het genot van een cappucciono neemt ze met Jip (PID’s projectmanager) de ALL-IN klanten door. Ze verzinnen samen creatieve concepten en zorgen ervoor dat alles in goede banen geleid wordt. Ze wordt mega blij van het moment dat ze weer ziet dat haar team een business heeft omgetoverd naar de look & feel van een A-merk. 

Projectmanager - Jip

Start haar dag met een
cappuccino

Terwijl Jip geniet van haar cappuccino start ze haar dag met haar to do lijst en overzicht van de lopende projecten. Als projectmanager staat Jip veel in contact met onze ALL-IN klanten, Iris en de designers. Ze is de schakel binnen het bedrijf en wordt blij van alle projecten inplannen en ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Designer - Marlies

Wordt elke dag vrolijk begroet door kantoorhond Mila

Marlies is onze fantastische designer. Ze is gek op de uitdaging om elk ontwerp passend te maken bij de wensen van onze ALL-IN klanten. Daarnaast zorgt ze ervoor dat de doelgroep zich aangesproken voelt door het design dat zij ontwerpt. Ze is er gek op als ‘alles klopt’ en ze vindt het leuk dat elke dag anders is. 

Designer - Patricia

Houdt van
de diversiteit

Het eerste wat designer Patricia doet op haar werkdag is kijken welke toffe opdrachten er voor haar klaar staan. Ze is gek op de afwisseling van haar opdrachten. Van brochures tot website lay-outs. De diversiteit in deze opdrachten geven haar veel energie. 

Designer - Dana

Creatief bezig zijn is haar ding

Dana houdt ervan om creatief bezig te zijn. Zo vind ze het heerlijk om creatieve concepten voor onze klanten uit te werken maar wordt ze ook heel erg blij om een hele eigen draai te geven aan een ontwerp.

Designer - Marith

Gek op design

Marith is gek op de Adobe programma’s en weet alle sneltoetsen te vinden. De vrijheid die ze bij Professionals in Design heeft om haar creativiteit los te laten gaan vind ze onwijs fijn.

Kantoorhond - Mila

Heeft een professionele
pennenverzameling

Mila komt elke ochtend rennend ons kantoor binnen. Bij iedereen springt ze op schoot, vervolgens slaapt ze een uurtje en gaat als ze wakker wordt op een geheime missie: het pakken van pennen. Inmiddels heeft ze een heuse pennencollectie in haar mandje.

Open sollicitatie

Ben jij een echte ster op het gebied van vormgeving?
Stuur dan gerust een open sollicitatie.

We staan altijd open voor nieuw talent.