Vacature projectmanager

Professionals in Design groeit! Daarom zijn we per direct op zoek naar een projectmanager.

Wie zoeken we?

We zoeken de spin in het web, iemand die de touwtjes stevig in handen heeft, aan het roer kan staan als dat nodig is. Jep, we gooien er alle cliches die je in vacatureteksten maar kunt vinden tegenaan. Maar het helpt ons om uit te leggen wie we zoeken. Jij hebt daar echter helemaal geen last van. Jij snapt namelijk altijd direct wat iemand (onze klanten in dit geval) bedoelt. Je bent de schakel tussen onze klanten en designers en je spreekt als het ware “twee talen”: businesstalk en designjargon. Grote pré als je ook nog de taal van humor-om-te-lachen beheerst.

Je schrikt vooral niet van een deadline, kan plannen op champions league niveau en je beurt helemaal op van het contact met onze fantastische klanten. Eigenlijk ben je dus een dijk van een projectmanager met aantoonbare ervaring. Een gezellige, proactieve projectmanager welteverstaan, die daarnaast óók nog creatief is en affiniteit heeft met design. Als je ook nog een goede cappuccino kunt maken en niet vies bent van wat 90’s knallers zit je bij ons gebakken. 

Eigenlijk zoeken we een speld in een hooiberg. Maar we weten dat je bestaat, we hebben hier namelijk alleen maar van die spelden zitten 

Wat ga je doen?

Als projectmanager ben jij de schakel tussen de klant en onze designers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Klanten die alleen maar het beste van ons verwachten en jij zorgt ervoor dat dat precies is wat ze krijgen. Je weet de wens van de klant om te zetten in een goede briefing, plant de designers in en zorgt er ook voor dat de deadlines gehaald worden. Is het product klaar? Dan doe jij nog een laatste check voordat je het naar de klant stuurt. Daarnaast vind je het leuk om mee te denken met de klant en doe je altijd net dat stapje extra voor de klant.

De ene keer stel je een projectteam samen, een andere keer handel je een project of opdracht zelfstandig af. Je gaat voor een kwalitatief hoogwaardig eindproduct dat aan de verwachtingen voldoet, maar liever nog deze overtreft. Jij regelt het en je regelt het goed!

Een dynamische en zelfstandige baan dus waarbij geen dag hetzelfde is. Op de gezellige collega’s na natuurlijk. 

Wie ben jij?

De praktische zaken

Ben je enthousiast en kan je niet wachten om met ons aan de mooiste projecten te werken?

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij kunnen niet wachten om met je in gesprek te gaan. Geen zorgen… Wij bijten niet 🙂

Je mag ons ook mailen op: info@professionalsindesign.nl