mompoint

Mompoint helpt moeders met het vinden van balans. Wij hebben Mompoint mogen helpen met het vinden van de balans in al haar media uitingen! Van werkboeken tot podcasts en van planners tot Instagram stories.

Marije van Mompoint schakelde Professionals in Design in om een Instagram story te maken om haar Instagram cursus te promoten. Ze was zo tevreden dat we inmiddels een hele complete huisstijl hebben gemaakt die overal in doorgevoerd is. Zo maken we alle werkboeken voor haar verschillende online cursussen en zorgen we dat deze werkboeken helemaal digitaal invulbaar zijn. Zorgen we ervoor dat voor haar Offline-trainingen al het drukwerk op tijd in huis is en hebben we haar hele webinar ook in haar huisstijl 

Doordat de huisstijl van Mompoint zo goed staat, hoeft Marije alleen een Word-documentje naar ons te sturen en wij sturen het document terug in haar huisstijl. Wij houden van snel schakelen want wij weten maar al te goed hoe snel je af en toe iets nodig hebt als ondernemer! 😉

Mompoint over 
Professionals in Design

“Ik kwam voor een ontwerp van een simpele instastory, maar inmiddels heb ik dankzij Professionals in Design een complete huisstijl die momenteel overal in doorgevoerd wordt.

Iris is fantastisch. Ze leek op het eerste oog een ‘schattig meisje’, maar jeetje wat is ze goed. Haar communicatie is erg helder en ze geeft duidelijk aan wat ze gaat doen en wanneer je het kunt verwachten. Die duidelijke en fijne communicatie vind ik een enorm pluspunt.

Inmiddels is Iris de schakel geworden tussen mij en mijn marketing bureau. Zij stemt alles met hen af en verzorgt de visuals, passend bij de huisstijl. Ik heb er geen omkijken meer naar: heerlijk.

Ze denkt mee, komt met verrassende ideeën en kan goed je vage wensen omzetten in een goed design. Een absolute aanrader!”

Wil jij ook net als mompoint eenheid uitstralen met je vormgeving?

Ben jij benieuwd hoe we jouw business nog verder vooruit kunnen helpen met vormgeving die helemaal JOU is? En wil je ontdekken wat er allemaal mogelijk is voor jouw bedrijf?