Lifestyle of business

Voor Lifestyle of Business hebben wij de gehele rebranding doorgevoerd. Van A tot Z hebben wij dit uit handen genomen.

Lifestyle of Business helpt ondernemers te groeien van vakman naar leider door middel van high end businesscoaching. De oude huisstijl paste niet langer bij het steeds groter wordende team en groeiende ambitie. Er was een next level nodig en een volledige re-branding volgde. Wij hebben alles uit handen genomen; van het logo design tot het verzorgen van de YouTube thumbnails. Alles in één stijl en enorm herkenbaar.

“Belachelijk hoge klanttevredenheid” staat bij LSOB voorop, daarom hebben we samen de Actionplanner, Journal en de Success Forecast gemaakt. Drie fysieke producten die helpen om je business nog meer te laten groeien. Een passend product als aanvulling op hun diensten. Uiteraard worden al deze producten verzonden in een luxe doos (in de stijl van LSOB), met visitekaartjes, boekje met uitleg en een handgeschreven kaartje. Dit zorgt voor een hele beleving wanneer je het pakket ontvangt. Uiteraard alles in dezelfde stijl!

Lifestyle of business over 
Professionals in Design

Het team van Professionals in Design is een uitstekende keus wanneer je wilt werken met doelgerichte, meedenkende en professionele vormgevers. Iris heeft de branding van Lifestyle of Business volledig op haar genomen, naar grote tevredenheid van ons.

De kwaliteiten van zowel haar als haar team liggen in onder andere:
Snelle reactie tijd en snel handelen bij het uitwerken van opdrachten. 
– De kwaliteit altijd onverminderd hoog. 
– Prettig detail: Dankzij de pakketten die ze bieden staan we nooit voor verrassingen en weten we vooraf waar we qua prijzen aan toe zijn.
Opvallend in de markt waar ‘uurtje factuurtje’ nog veel de boventoon voert en kan zorgen voor onvoorziene momenten. 
Meedenkend; vanuit hun vormgever perspectief denken ze met ons bedrijf mee om de uitstraling te hebben en houden zoals wij voor ogen hebben.
– Waar nodig contact met drukkers voor boeken/brochures/enzovoort.

Professionals in Design heeft dit voor ons volledig uit handen genomen. Met 1 van de opvallende zaken: Toen een grote levering vanuit de leverancier te laat zou komen voor onze deadline, is er via Iris en team net zo lang contact geweest met de drukker, zodat wij alsnog onze levering op tijd konden ontvangen. Wij werden door Professionals in Design op de hoogte gehouden en hoefden er zelf geen tijd in te steken. Bijzonder prettig om zo’n partij als partner te hebben. Voor zowel de bedrijven die een merk aan het neerzetten zijn en een brand willen bouwen als voor bedrijven die volledig willen re-branden en hun vormgeving overal in wil (laten) doorvoeren is Professionals in Design een keus die je positief zal verrassen op ieder vlak.

Wij zijn meer dan tevreden en blij dat we Professionals in Design als vast onderdeel binnen ons bedrijf kunnen inschakelen. Zodat de kwaliteit en uitstraling altijd gewaarborgd worden. Wat ons betreft een absolute aanrader om ze in te schakelen.

John & Jeanet – Lifestyle of Business

 

WIL JIJ OOK VOORUIT MET VORMGEVING?

Ben jij benieuwd hoe we jouw business nog verder vooruit kunnen helpen met vormgeving die helemaal JOU is? En wil je ontdekken wat er allemaal mogelijk is voor jouw bedrijf?