Liesbeth Booij

Liesbeth Booij is een zelfstandig (sport)voedingsdeskundige en sportvastencoach. Ze inspireert mensen om gezonder en bewuster te leven en voor jezelf te zorgen. ​Aan ons de taak om voor Liesbeth een passende branding te ontwikkelen.

Liesbeth heeft een persoonlijke aanpak. Dit hebben we daarom ook als inspiratie gebruikt bij de ontwikkeling van het logo. De eerste letters van de voor- en achternaam van Liesbeth Booij vormen samen het beeldmerk. Bij de ontwikkeling van het logo is rekening gehouden met een brede inzetbaarheid. Zo is er een staande versie van het logo en een liggende versie. Het logo komt zo op elke uiting goed tot zijn recht. 

Liesbeth heeft een eigen programma ontwikkeld met daarin een breed scala aan documenten. Je kunt denken aan een receptenboek, welkomsdocument, boeken met opdrachten, maaltijdplannen en diverse ebooks. Wij hebben een eigen stijl ontwikkeld voor deze documenten. Zoals je hieronder kunt zien heeft elk document dezelfde stijl, maar is toch uniek. Als je een document ziet, herken je direct Liesbeth er in. Dat is was branding hoort te doen. 

Liesbeth booij over 
Professionals in Design

Waaah! Het is echt heel gaaf allemaal!!! 
Dank je wel, ook voor het goed meedenken!
Happy me!!
 
 Liesbeth Booij
 

Wil jij ook vooruit met vormgeving?

Ben jij benieuwd hoe we jouw business nog verder vooruit kunnen helpen met vormgeving die helemaal JOU is? En wil je ontdekken wat er allemaal mogelijk is voor jouw bedrijf?