Vacature Grafisch vormgever

Ben je creatief, heb je oog voor detail en gaat je hart sneller kloppen van grafisch vormgeving? Heb je een sterk verantwoordingsgevoel en werk je graag aan verschillende huisstijlen en klanten per dag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zo ziet jouw dag eruit:

Je begint je dag om 08.30 uur met een heerlijke kop koffie of thee aan onze bar. Normale melk, havermelk of kokosmelk? Geen probleem, we hebben het allemaal! Je kletst bij met je collega’s, je opent Asana (onze Projectmanagement tool) en kijkt welke opdrachten er vandaag op je planning staan.

–   Advertenties ontwerpen klant X
–   Huisstijl ontwikkelen klant Y
–   Aanpassingen doorvoeren planner klant Z

De briefings vanuit de klanten heeft de Projectmanager helemaal uitgewerkt in jouw Asana zodat jij direct aan de slag kunt. Je leest de opdrachten door en gaat aan de slag met je eerste taak. Ondertussen zet je een lekker muziekje aan vanuit je Spotify en knallen de 90’s klassiekers uit je speaker. Rond 11 uur stuur je naar de Projectmanager je de eerste opzet van de advertenties en bespreek je of je op de goede weg zit. Rond 12 uur rond je je eerste opdracht af en ga je samen met het team lunchen. In de middag ga je verder met de taken die op je planning staan. Je bespreekt samen met de Projectmanager de opdracht van de nieuwe huisstijl voor klant Y door en gaat aan de slag. Tussendoor spar je nog met je collega vormgevers over deze opdracht voor het geval zij nog creatieve ideeën hebben. Om 17.00 uur sluit je met een voldaan gevoel je computer af en kijk je terug op een productieve en leuke dag!

Wij bieden:

Naast een fantastische werkplek, met de leukste kantoorhond Mila, bieden we je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je wordt onderdeel van een team van 3 vormgevers en 1 Projectmanager waarbij jouw mening en visie ertoe doet. Je krijgt uitdagend werk met veel creatieve vrijheid en ruimte voor eigen inbreng. Verder krijg je ook het volgende:

 • Een marktconform salaris op basis van je ervaring en skills
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur per week
 • De kans om elke dag aan verschillende stijlen en producten te werken. Van magazines tot websites en van logo’s tot Social Media uitingen. Geen dag is hetzelfde!
 • Een gezellig team met een informele werksfeer
 • De lekkerste koffie! 

Wij vragen:

We zijn op zoek naar iemand die leergierig is en de drive heeft om van elke dag een succes te maken. Je bent resultaatgericht, kunt goed met deadlines werken en schakelt gemakkelijk tussen verschillende huisstijlen. Daarnaast vragen we:

 • Opleiding in de richting van grafisch vormgeving
 • Je hebt vergevorderde ervaring met Photoshop, Illustrator en Indesign
 • Je bent 32 – 40 uur per week beschikbaar
 • Ervaring als grafisch vormgever, bij voorkeur aan bureauzijde
 • Je kunt de ideeën van de klanten omzetten in een aantrekkelijk ontwerp maar je denkt ook direct vooruit en komt met nieuwe ideeën.
 • Je werkt gestructureerd en deinst niet achteruit van een strakke deadline
 • Geen hekel aan honden 😉 (Mila is anti-allergie!)

Mocht je niet aan bovenstaande functie-eisen voldoen, maar ben je wel heel enthousiast? Geef ons even een belletje. Karakter en ambitie is voor ons net zo belangrijk!

De praktische zaken

 • 32/40 uur in de week
 • Salaris marktconform
 • In dienst, zo snel mogelijk! 🙂
 • Op kantoor in Montfoort

Wat zouden we uit jou mond kunnen horen komen?

‘Hé alles staat klaar hoor voor die nieuwe klant. Heb gelijk even een taak voor je gemaakt om deze te versturen naar de klant!’

‘De notitieblokken zijn helemaal druk klaar en liggen al bij de drukker. Zou het niet heel tof zijn om ook kaarten en pennen te ontwerpen?’

‘Instagram feed afbeeldingen staan allemaal ingepland. Heb gelijk ook even bijpassende highlights gemaakt!’

Het sollicitatieproces

Stuur een mail met je motivatie + CV naar: info@professionalsindesign.nl waarmee je direct jouw designskills kunt laten zien. 

Als we een match zien plannen we een gesprek in en wanneer we van beide kanten een klik voelen, ontvang je van ons een proefopdracht. Zijn we blown away? Dan nodigen we je uit om een ochtendje mee te draaien en te kijken of er een match is met de rest van het team. Is die er? Dan gaan we dat vieren met taart, want dan ben je aangenomen.