Wij zijn professionals in design. Vormgevers die je business vooruit helpen.

Noem ons vormgevers.
Creatieven.
Designers.
Makers.
Grafisch tovenaars.
Vakfanaten.

Hoe je ons ook wilt noemen, wij zijn Professionals in Design: vormgevers die je business vooruithelpen. Wij luisteren graag naar je verhaal en maken de vertaling van jouw idee naar een fantastisch ontwerp. We geven jouw bedrijf en producten een gezicht. Of het nu gaat om visitekaartjes, magazines, e-books of logo’s; doordat wij altijd een stap vooruit denken, maken wij moeiteloos de beeldende vertaling van datgene wat jouw onderbuik allang voelde.

We gaan uit van wat het doel is van een ontwerp, welke mensen je wilt bereiken en hoe je je het beste kunt onderscheiden. Wij zorgen ervoor dat ondernemers niet meer zelf aan de slag hoeven, maar letterlijk alles over de schutting kunnen gooien. We denken met je mee, geven je advies én we houden de deadline in de gaten – want we weten hoe snel je soms iets nodig hebt.

wij zijn professionals in design.

Team professionals in design

Iris
Dorrestein

CREATIVE DIRECTOR

Iris is oprichter van Professionals in Design en de drijvende kracht achter de creatieve concepten van het bureau. Zodra zij met de muziek gaat meezingen, kun je beter wegwezen.

Marjolein
Atsma

project manager

Marjolein houdt van regelen en regelt het goed. Dus kom maar door met die deadlines! Voor echt van alles kun je bij haar terecht. Met haar marketing en communicatie achtergrond weet ze precies hoe ze jouw business op een creatieve manier vooruit kan helpen!

marlies
de gier

designer

Brainstormen en nieuwe concepten bedenken, dat is waar Marlies blij van wordt en ook nog eens heel erg goed in is. Zodra iemand roept “Koffie?!” zegt zij altijd;
Ja, lekker! #coffeeaddict

kim
verkleij

designer

Eenheidsjunkies

Wij krijgen trillende oogleden en knikkende knieën bij het zien van slecht uitgelijnde teksten, niet matchende afbeeldingen en willekeurig gekozen kleuren. Nee, doe ons maar eenheid. Niets maakt ons gelukkiger dan te zien hoe al jouw uitingen samenkomen tot één geheel. Mierenneukers, muggenzifters, scherpslijpers… het klinkt misschien gek, maar wij zijn dol op die pietluttige details die uiteindelijk al het verschil maken. En je klant trouwens ook.

Vormgeving met een boodschap

Ondernemers met een verhaal. Van die types die hun hart volgen. Bedrijven die doen wat ze het allerliefste doen – en daar kneiter goed in zijn… Dat zijn de merken waar ons hart sneller van gaat kloppen en waar we graag mee samenwerken. Het zijn de ondernemers die ergens voor staan. Kleur durven bekennen. Een bold statement durven maken. De grenzen wat opzoeken of daar juist volledig buiten gaan. Wij vertalen jouw boodschap, verhaal en statement IN je vormgeving. Zodat je ook jouw identiteit naar buiten toe kunt laten zien.

onvergetelijk zichtbaar

Bij Professionals in Design creëren we geen one day flies. Wij zetten een spotlight op jouw merk en zorgen ervoor dat je in die schijnwerper kunt blijven stralen. Dat is ook precies de reden waarom we niet zomaar een los logo of ontwerp maken: wij gaan voor de volledige ervaring van jouw merk, zodat jij onvergetelijk zichtbaar wordt voor jouw ideale klant.

Champions League

500 chocoladerepen voorzien van een nieuwe wikkel? Geen probleem! Last-minute drukwerk gereed maken omdat de drukker over 5 minuten sluit en je het echt nú nodig hebt? Draaien wij onze hand niet voor om. Met je brainstormen over hoe jouw bedrijf de wereld gaat veroveren? Bring it!

Bij Professionals in Design zijn we een beetje gek. Of nou ja gek, we doen het graag een beetje anders. Origineler. Beter. Dat maakt ons ook zo verdomd goed. Niemand bij ons neemt genoegen met de middelmaat, we gaan altijd voor het beste. De beste koffie, de lekkerste lunch, maar bovenal doen we onze verschrikkelijke stinkende best voor onze klanten.